Monday, August 20, 2018

13 Years/Jahre


Veronika became a teenager today!
Veronika ist heute in Backfisch geworden!  






We had Moroccan chicken stew for lunch, her food choice for her birthday.  We still need to bake a Boston Cream Pie for her, but we did not have all the ingredients at hand.  Peter went to buy them this morning, but the store is about 50 minutes away and there was no time to make such an elaborate cake anymore by the time he got back.

Sie hat sich marokkanischen Hühnertopf gewünscht, doch hatten wir keine Zeit, den gewünschten Kuchen zu backen: Boston Cream Pie.  Die Zutaten hat Peter heute morgen eingekauft, doch da der Laden ca. 50 Minuten entfernt ist, war keine Zeit mehr, einen so komplizierten Kuchen zu backen.  



8 comments:

  1. Happy Birthday Veronika, may God richly bless you this forthcoming year xx

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday, liebe Veronika! Wir wünschen dir alles Gute und sehen, dass du schön gefeiert hast. Wann gibt es den Kuchen? Klingt lecker!
    Liebe Grüsse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danke schön! Den Kuchen hat sie selbst mit ein wenig Hilfe gebacken und wir haben ihn heute gegessen.

      Delete
  3. Herzliche Glückwünsche liebe Veronika, und mögen deine größten Wünsche im neuen Lebensjahr in Erfüllung gehen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danke, Sybille! Mal sehen, was das neue Jahr so bringt.

      Delete
  4. Happy Birthday dear Veronika, and to you too, Eva. It looks like it was a lovely and fun celebration. Moroccan chicken stew sounds delicious, and I think the Boston cream pie sounds ambitious. I've never tried one before :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much! She was my full moon child (well, Charlotte was too), but with her I remember the full moon shining brightly on the way to the hospital. The Boston cream pie was very good, but my camera was not charged, so I could not take a picture. Veronika made it almost all by herself.

      Delete

Welcome and leave a comment if you like. I look forward to reading your lines.

Willkommen auf meinem Blog. Über einen Kommentar würde ich mich sehr freuen.